Kamis, 12 November 2015

The Pursuit of Health

The Pursuit of Health

Jika anda bertanya kepada kebanyakan orang "Apa yang menjadi kebimbangan utama Chiropractors?" mereka biasanya akan menjawab, "menetapkan punggung buruk" atau "melegakan sakit belakang." Idea ini telah menjadi popular tetapi tidak lengkap.

Chiropractic Beyond Spine ini
Ahli tulang melakukan kerja terutamanya kepada tulang belakang; Walau bagaimanapun, kesan luar tulang belakang sering mendalam. Banyak kajian sekarang menunjukkan bahawa pengaruh kerja yang Chiropractor ini riak keluar dari tulang belakang ke bahagian paling jauh sistem saraf dan oleh itu mempunyai implikasi untuk kesejahteraan badan, minda dan jiwa.

Oleh kerana ramai orang tidak memahami hubungan intim, pertama antara tulang belakang dan sistem saraf dan kedua antara sistem saraf dan sistem lain dalam badan, mereka gagal menyedari sejauh mana pengaruh seluruh tubuh kedua-dua yang buruk dan betul berfungsi dengan sistem saraf boleh.

Pemeriksaan secara berkala
Doktor gigi anda mungkin akan menjadikan kamu sedar bahawa kerap pemeriksaan pergigian adalah penting, dan anda mungkin tahu bahawa bayi yang baru lahir perlu diperiksa secara berkala oleh pembekal penjagaan kesihatan. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak pernah mendengar bahawa anda perlu mempunyai tulang belakang anda diperiksa secara berkala oleh Chiropractor a.

Badan yang semakin meningkat penyelidikan menunjukkan bahawa anda akan mendapat manfaat daripada biasa tulang belakang pemeriksaan. Malah, semasa anda buruh terhadap daya graviti, dan beberapa tekanan lain yang merupakan bahagian yang wujud yang hidup, anda akan mempunyai peluang yang terbaik untuk mencapai kecemerlangan apabila anda bebas dari gangguan sistem tulang belakang dan saraf.

Subluxations
Kiropraktor memberi tumpuan kepada kepentingan subluxation tulang belakang (kehilangan fungsi sistem tulang belakang dan saraf biasa) kerana ia berkaitan dengan sistem badan yang lain seperti sistem imun dan pernafasan.

Anda tidak mungkin untuk kembali ke, atau mengekalkan, optimum anda kesejahteraan dengan tempoh singkat yang membimbangkan untuk kesihatan anda sebaik sahaja ia telah meninggalkan anda. Mengejar kesihatan terbaik dilihat sebagai satu bahagian intim dan berterusan perjalanan yang adalah hidup kita.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar